آدامس اوربیت حرام است.

آدامس اوربیت حلال است یا حرام؟

بر اساس برخی اطلاعات بدست آمده، آدامس اوربیت که در آن از موادی که از خوک گرفته می شود استفاده شده، حرام است.

به گزارش شیعه آنلاین، بر اساس اطلاعات بدست آمده از پایگاهی الکترونیکی تحت عنوان “زندگی با قوانین طلایی اسلام” که یک پایگاه الکترونیکی اسلامی  خارجی است و لیست کالاهای حلال را اعلام می‌کند، برخی محصولات شرکت اوربیت از جمله آدامس اوربیت حرام است زیرا طبق ادعای این پایگاه الکترونیکی، از گوشت خوک در آن استفاده شده است.

 

به واقع حکم استفاده از این آدامس‌ها چیست؟ و اگر حرام است چرا در بخش بازرگانی نظارت کافی در این امر وجود ندارد؟

 

در این متن صراحتا خود مسئولان شرکت اوربیت گفته‌اند که از گوشت خوک (pork) در تولید آدامس اوربیت استفاده می شود.

 

http://halalist.wordpress.com/2008/05/12/wrigleys-haraam-products-list/

 

البته مسئولان اوربیت گفته‌اند که به تامین کنندگان مواد اولیه خود گفته اند که مواد جایگزینی برای افزودنی های شامل گوشت خوک تولید کنند اما هنوز این کار انجام نشده است.

/ 0 نظر / 79 بازدید